Rengøringshjælp

Rengøringshjælp for private og service for boligforeninger

Er rengøring en sur pligt hos dig? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden.

​Hos SS. Ejendomsservice gør vi gerne arbejdet for dig, så du kan bruge tiden på andre ting. Vi tilbyder rengøringshjælp til både private kunder og erhvervskunder i og omkring Vejle, Kolding, Horsens og Fredericia.

​Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor ved vi, hvordan opgaverne løses bedst muligt, så du kan slippe for selv at bruge tid og kræfter på rengøring.

Vi udfører alt fra trappevask til lejlighedsrengøring og anden form for privat rengøringshjælp. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte vores firma, hvis du drømmer om at få nogen til at klare rengøringen for dig.

​Vi kan varetage mange forskellige opgaver

Vi har stor erfaring med ejendomsservice og rengøringshjælp for boligejendomme. Det gælder især trappevask, gadefejning og andre viceværtsopgaver. Det gælder også fællesområder, vaskerier og flyttelejligheder, herunder ved køb og salg af andels- og ejerlejligheder.

Vi kan udføre ejendomsservice i både små og store pakker. Nogle ønsker kun trappevask, mens andre ønsker en større pakke, hvor vi også varetager udendørsarealer og lejlighedsrengøring samt øvrig rengøringshjælp.

​Vi tilbyder desuden billig rengøring hos private. Her laver vi både kortvarige og længerevarende aftaler, ligesom det kan være faste aftaler eller akutte. Det kan være hovedrengøring eller løbende rengøring, hvor vi f.eks. støvsuger, vasker gulve og ordner badeværelset en gang om ugen. Vi kan også feje udenfor.

​Vi skræddersyr altid en løsning, som imødekommer dine ønsker og behov bedst muligt. Vores kompetencer er brede, og vores arbejdstider er fleksible, således at vi kan matche så mange forskellige behov som muligt.​

​Hvad koster rengøringshjælp?

Den eksakte pris på rengøringshjælp afhænger af den pågældende opgaves type samt omfang. Dog kan du være sikker på, at vores priser altid er så billige som muligt, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig. Vi står desuden altid klar til at varetage både simple og mere komplicerede opgaver.

Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed, uanset om det er en lille eller en stor aftale. Du kan derfor trygt vælge os som samarbejdspartner, hvis du er på udkig efter professionel rengøringshjælp.

​Vi overholder vores aftaler og garanterer dig høj professionalisme og grundighed ved enhver opgave. Hos os kommer kundens ønsker altid i første række, og vi forlader således aldrig en opgave, før vi har sikret os, at du er helt tilfreds med det arbejde, som vi har udført.

​Kontakt os for en god pris på rengøringshjælp

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på rengøring. Vi kommer gerne ud på en besigtigelse, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov for efterfølgende at sammensætte en attraktiv løsning til jer.

​Du kan kontakte os på telefon 26 36 26 52 og 26 36 26 52 eller skrive til vores e-mail ss.ejendomsservice@godmail.dk, så hører du fra os snarest muligt.​