​Rengøringshjælp for private og service for boligforeninger

Hos SS. Ejendomsservice i Vejle nær Kolding, Fredericia og Horsens tilbyder vi privat rengøringshjælp i egen bolig samt rengøringsservice for boligforeninger og boligselskaber. Det kan være alt fra trappevask til lejlighedsrengøring og anden rengøringshjælp.

Viceværtopgaver, gadefejning og rengøring

​Vi har mange stor erfaring med ejendomsservice og rengøringshjælp for boligejendomme. Det gælder især trappevask, gadefejning og andre viceværtopgaver. Det gælder også fællesområder, vaskerier og flyttelejligheder, herunder ved køb og salg af andels- og ejerlejligheder. 

Vi kan udføre ejendomsservice i både små og store pakker. Nogle ønsker kun trappevask, mens andre ønsker en større pakke, hvor vi også varetager udendørsarealer og lejlighedsrengøring samt øvrig rengøringshjælp.

Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed, uanset det er en lille eller en stor aftale.

Vi tilbyder billig rengøring hos private, og det kan også være kortvarige og længerevarende aftaler, ligesom det kan være faste aftaler eller akutte. Det kan være hovedrengøring eller løbende rengøring, hvor vi for eksempel støvsuger, vasker gulve og ordner badeværelset en gang om ugen. Vi kan også feje udenfor.

Hvad koster rengøringshjælp?

​Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på rengøring. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 26 36 26 52 / 53 62 08 02 for at få en drøftelse, eller du kan skrive til ss.ejendomsservice@godmail.dk.

Ring for et uforpligtende tilbud

- og uddyb din opgave

Indhent byggetilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt