Mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning tilbydes af professionelt firma

​Hvad enten du mangler mandskab til malerarbejde, tømrerarbejde eller rengøringshjælp, så står vi hos Ss Ejendomsservice klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma, som tilbyder mandskabsudlejning til alle kunder i og omkring Vejle, Fredericia, Kolding og Horsens.

​Vælger du at benytte dig af udlejning af mandskab her hos os, er du garanteret at få hjælp fra professionelle fagfolk. Vi kan løse mange forskellige opgaver inden for tømrer-, maler- og rengøringsområdet, så du bør ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du mangler hjælp.

Benyt dig af mandskabsudlejning efter dine behov

Vi tilbyder mandskabsudlejning til både store og små virksomheder, og vi løser ligeledes gerne både små og store opgaver hos dig. Vi sammensætter altså et mandskab, der passer lige til den mængde hjælp, som du har brug for.

Ved mandskabsudlejning sørger vi altid for at være imødekommende og sætte os grundigt ind i firmaet, inden arbejdet går i gang. På den måde vil vi hurtigt indgå som en naturlig del af det allerede eksisterende team i firmaet.

​Kontakt os for at aftale nærmere

Vi er altså en virksomhed, der udfører ejendomsservice hos kunder, men som også tilbyder mandskabsudlejning. I vores arbejde er vi altid imødekommende, effektive og grundige – alt sammen til en god pris.

​Kunne du tænke dig at aftale nærmere, så kontakt os på telefon 53 52 08 02 eller 26 36 26 52. Du kan også sende en mail til ss.ejendomsservice@godmail.dk, så vender vi tilbage og finder en tid, der passer dig.​